1 Mar 2024

Jocuri si Remedii

Să transformăm medicina într-o experiență plină de râsete, bucurie și conexiuni autentice!

Suntem nerăbdători să vă invităm la o seară unică de socializare și jocuri care să vă permită să vă deconectați și să vă bucurați de compania colegilor într-un mod cu totul diferit!


12 Ian 2024

Seara de jocuri

Este momentul să renunțăm la ecranele noastre pentru o seară și să ne bucurăm de interacțiunea reală într-o lume plină de jocuri captivante și atmosferă prietenoasă.


31 Ian 2024

Cine sunt eu?

Cât de bine te cunoști pe tine însuți? 
Vrei sa descoperi mai multe lucruri despre tine?


12 Ian 2024

Seara de rugaciune pentru sesiune
Sunt primele zile ale noului an și mă opresc o clipă pentru a mulțumi lui Dumnezeu... E un timp de evaluare și planificare, de odihnă și de familie. 

Sper că v-ați bucurat de acest timp și porniți înviorați în noul an. 

📌Ne-am gândit ca pe data de 12 ianuarie să facem o seară de părtășie, socializare și rugăciune pentru perioada de sesiune care ne bate la ușă. 

Vom cânta împreună, vom avea un cuvânt de încurajare și o perioada în care ne vom juca.


12 Dec 2023

În așteptarea lui Mesia

Fie că sunteți singuri sau cu prietenii apropiați, aduceți cu voi sufletele deschise și inimile pline de speranță în această seară specială.


29 Nov 2023

Neonatologia - Grija pentru cei mai mici
Vom aborda subiecte relevante, precum importanța protejării vieților încă de la început și modul în care credința noastră ne îndrumă să oferim oamenilor mici dragoste și susținere. 

Evenimentul va fi un prilej de împărtășire a experiențelor, de a învăța unii de la alții și de a ne consolida comunitatea într-un spirit de solidaritate creștină.


15 Nov 2023

Seară de crafturi

Hai și tu împreună cu noi la o seară de crafturi!
De data aceasta ne propunem să dezvoltăm creativitatea și să confecționăm un decor pentru casă. Noi vă punem materialele la dispoziție, voi veniți cu voia bună!